Produktbeskrivning

En brosjyre er perfekt for deg som vil ha litt flere layoutmuligheter enn du får med et flygeblad på én side. Denne brosjyren består av ett stykke papir som man selv bretter på midten, dermed får du fire sider – en forside, to innholdssider og en bakside. Selve bretten kalles også falset.

Den här typen av broschyr är perfekt för dig som behöver en stor upplaga på mer än 3 000 exemplar. Broschyrerna ger dig stora möjligheter att nå ut till en bred publik till en extremt låg tryckkostnad.

Obs! Dina broschyrer levereras falsade (med vikningslinje), men inte vikta, så du måste själv vika dem.

Offsettryck i högsta kvalitet
Vid upplagor på mer än 5 000 stycken använder vi alltid offsettryck till dina broschyrer. Denna tryckmetod kännetecknas av ett högt startpris men en bättre kvalitet och ett lägre styckpris, och det är därför den billigaste och bästa lösningen när du vill ha en stor upplaga.

Enkel beställning – hög kvalitet
Du kan välja mellan standardstorlekarna A7, A6, A5 och A4 som slutformat för din broschyr, dvs. det format som broschyren har när den har vikts på mitten. Broschyren är tryckt på ett 170 g Silk-papper som är lätt att vika och har en lätt glans.

Om du har särskilda önskemål för din broschyr kan du kontakta kundtjänst för att höra mer om ytterligare möjligheter. Du kanske exempelvis vill att din broschyr ska tryckas på ett speciellt papper eller med en speciell efterbehandling.

Få din broschyr FSC®-certifierad
Din broschyr trycks på hållbart papper som finns som FSC-certifierat på begäran. Kontakta oss på post@elefantprint.se om du vill registrera din broschyr som FSC-certifierad på fakturan.

Alternativa produkter
Om du behöver färre än 3 000 broschyrer i standardstorlek kan du med fördel beställa produkten: Broschyr A7. A6, A5, A4

Produktdetaljer

Storlek: A7, A6, A5, A4 og A3
Tryckmetod: Digitaltryck
Färger: Fullfärgstryck (CMYK)
Papperstyp: 170 g Silk-papper
Produktionstid: 3 arbetsdagar
Möjlighet till express: Om det är bråttom kan du välja extra snabb produktion
Miljö: Tillgänglig som FSC-certifierad på begäran