Produktbeskrivning

Denna produkt passar dig som vill marknadsföra ditt företag, evenemang eller något helt annat med flyers i specialstorlekar. Här kan du anpassa dina flyers till alla storlekar mellan 3 x 3 och 30 x 43 cm.  

Flyers med digitaltryck av hög kvalitet

För flyers i valfria storlekar använder vi tryckmetoden digitaltryck som kännetecknas av ett lågt startpris och därför det bästa och billigaste alternativet för dig som behöver en upplaga på färre än 5 000 st. 

Enkel beställning

För att göra beställningen enkel och lättöverskådlig har vi valt de material som är bäst lämpade för flyers. Du kan välja mellan silkpapper med en lätt glans i två olika kvaliteter samt ett matt obestruket papper.

Om du har särskilda önskemål för din flyer kan du kontakta kundtjänst för att höra mer om ytterligare möjligheter. Du kanske exempelvis vill att dina flyers ska tryckas på ett speciellt papper eller med en speciell efterbehandling.

Alternativa produkter

Om du behöver flyers i standardstorlekar och en upplaga på färre än 5 000 stycken kan du beställa produkten: Flyers A7, A6, A5, A4, A3

Om du behöver fler än 5 000 flyers i standardstorlekar kan du med fördel beställa produkten: Flyers – offsettryck (Vid över 5 000 st.)

Produktdetaljer

Storlek: Från 3 x 3 till 30 x 43 cm
Tryckmetod: Digitaltryck
Färger: Fullfärgstryck (CMYK)
Produktionstid: 3 arbetsdagar
Express leverans: Vi skickar inom 24 timmar efter beställning.
Miljö: Tillgänglig som FSC-certifierad på begäran