Produktbeskrivning

Om du står och fattas en fräst skylt med tryck i form av logotyp eller text till fasaden, då är denna produkt en perfekt lösning.

Vi trycker först din design i fullt CMYK färgtryck och sedan fräsar vi fasadloggan till önskad form. Du kan fritt välja material och storlek.

Vår fasadlogga med färgtryck är av högsta kvalitet och ger din verksamhet ett professionellt utseende som säkert skapar uppmärksamhet.

Välj ute till höger.

 

Vilket material ska jag välja?

Nedan ser du de material du kan välja mellan för dina fasadbokstäver. Alla material kan användas både utomhus och inomhus, så du bör välja det material du tycker ser bäst ut och som passar för din fasadtext.

3 mm vit pvc5 mm vit pvc
10 mm vit pvc10 mm vit pvc
19 mm vit pvc19 mm vit pvc
3 mm alu/plast plade3 mm vit alu sandwich

Vilket monteringslösning ska jag välja?

Nedan ser du bilder och förklaring på alla monteringslösningar för din fasadlogga utan tryck. Alla lösningar kan användas både utomhus och inomhus. Om du själv vill skruva eller limma fasadloggan på plats med egna fästen, bör du inte välja monteringslösning.

Snäppfix SnäppfixLösningen består av ett plastelement med hål i som skruvas upp på väggen samt ett kulformat plastelement som är förmonterat på bokstäverna, som kan klickas in i plastelementet på väggen.

Fasadloggan svävar 16mm utifrån väggen vid en liten skylt och 25mm vid en stor skylt.

Gängad stång Gängad stångSätt på 2–4 gängstänger på bokstävernas baksida. Vid montering borrar man hål i väggen som matchar stängerna. När man har satt in bokstäverna i väggen, fyller man hålen med silikon. Denna lösning är den svåraste, men den mest solida och den fungerar på de flesta ytor

Fasad logotypen svävar 11-60mm utifrån väggen.

3M dual lock 3M dual lockKan jämföras med ett mycket kraftigt kardborrband. Man skruvar i 2–4 kardborrband-cirklar pr. bokstav på ytan, så att de passar med kardborrband-delarna på bokstäverna. Fördelen med denna lösningen är att de två ändarna inte behöver matcha varandra 100%.

Med denna lösning svävar fasad logotypen 7mm utifrån väggen.

3M VHB-tejp 3M VHB-tejpEn mycket kraftig tejp sätts på bokstäverna, som sedan limmas på önskad placering. Denna lösningen är det lättaste sättet att montera figurskuren text på, men det krävs att ytan är ren, plan och jämn.

Med denna lösning svävar fasad logotypen 1mm utifrån väggen.

Monteringsmall?

Monteringsmallen ett stort papper med hål som passar för den beställda skylten.

Mallen tejpas upp på väggen och används först för att borra hålen och sedan för att sätt upp de figurskurna elementen så att de hänger rakt och med korrekt avstånd till varandra.

Vi rekommenderar en monteringsmall för din skylt när:

  • När du har valt "gängad stång" eller "dual lock".
  • När montering "snäppfix" ska sättas upp på hårda ytor
  • När det finns mer än 4 element i texten/logotypen

Produktdetaljer

Bokstavsstorlek: Det finns inga begränsningar på storleken, men om de enskilda elementen i skylten blir större än 200x300 cm sätts skylten ihop av flera delar.

Material: Du kan välja mellan 3 mm aluminium kompositpanel och 3 tjocklekar av skummad PVC. Om du har andra önskemål till material så ordnar vi det också. 


Färger: Fullt CMYK färgtryck.

Hållbarhet: Skyltarna är både UV-resistente och vattenfasta och är därför lämpade för både inomhus och utomhusbruk.

Plattans tjocklek: Från 1 till 19 mm. Behöver du tjockare bokstäver kan du ringa eller skriva till oss för att höra mer om dina möjligheter.

Lagerstatus: I lager - Vi producerar själv


Produktionstid: 5 arbetsdagar

Expressleverans: Vi skickar senast 24 timmar efter beställning (väljs när du kommer till kassan).