Produktbeskrivning

Ett visitkort understödjer förstahandsintrycket av det företag eller den organisation du representerar, och därför bör kvaliteten på visitkort vara i toppklass.

Hos Elefantprint får du visitkort av högsta kvalitet till överkomliga priser. Perfekta för att dela ut på möten, mässor och kundbesök eller för att bifoga dina produkter. 

Miljövänligt FSC®-certifierat papper

Våra visitkort trycks på 350 g silkespapper eller matt obestruket papper, som båda har ett exklusivt utseende där du tydligt märker kvaliteten.

Visitkorten tillverkas på vår FSC-certifierade fabrik i Danmark, där de trycks på FSC-märkt papper. Det är din garanti för att dina visitkort tillverkas under socialt och miljömässigt ansvarsfulla förhållanden. 

Bakom certifieringen står organisationen Forest Stewardship Council®, som har strikta kriterier för hållbart skogsbruk i alla skeden av leverantörskedjan. Det handlar bland annat om att de träd som används kommer från skogar där inga fler träd fälls än vad skogen klarar att reproducera.

Snabb och enkel beställning

Vi har gjort beställningen lätt och enkel, så att alla kan få ett bra resultat med sina visitkort.

Om du har speciella önskemål om exempelvis storlek, folieprägling, flersidiga visitkort eller partiell lack, så kontakta gärna vår kundtjänst för att höra mer om dina alternativ.

Produktdetaljer

Storlek: 8,5x5,5 cm
Tryckmetod: Digital Tryck
Färger: Fullfärgstryck (CMYK)
Produktionstid: 3 arbetsdagar
Express leverans: Vi skickar inom 24 timmar efter beställning.
Miljö: FSC-certifierat papper (FSC MIX 70%)

Filinstruktion

Ladda upp en fil som matchar vald storlek. Ladda ev. ner en fil-mall nedan. Category on material"