Produktbeskrivning

Vi erbjuder magnetmatta med tryck för alla ändamål. Magnetskyltar används vanligtvis på fordon, whiteboardtavlor samt på kyl och frys hemma och på stormarknader. Men det finns inga gränser för var du kan använda magnetskylten så länge ytan som magnetskylten ska placeras på är gjord av järn.

Som en extra funktion erbjuder vi att applicera ett whiteboardlaminat på din magnetmatta. Då kan du också göra veckoplaner och arbetsscheman på mattan.

Folietyper

0,3 mm magnetmatta

Den tunnaste och mest flexibla magnetmattan, speciellt lämplig för större, heltäckande ytor som t.ex. en hel kylskåpsdörr. Men om ämnena är mindre än 20x20 cm ska du välja en tjockare magnetmatta för att få större magnetism. Denna typ av magnetmatta kan inte användas på bilar.

0,6 mm magnetmatta

Denna matta är en bra allround magnetmatta som används för många ändamål både inomhus och utomhus. Denna magnetmatta rekommenderas för små skyltar som ska placeras på t.ex. kylskåp.

0,9 mm magnetmatta

Om du behöver en magnetskylt på din bil ska du välja denna matta. Mattans tjocklek gör att denna matta sitter fast bättre än andra magnetmattor, och det är en viktig faktor när den ska bli sittande på en bil som kör fort.

Produktdetaljer

Storlek: Från 1x1 cm upp till 124x1000 cm

Färger: Fullfärgstryck (CMYK)

Hållbarhet: UV-resistent och reptålig. Kan användas utomhus och inomhus.

Produktionstid: 5 arbetsdagar

Express leverans: Vi skickar inom 24 timmar efter beställning (väljs när du kommer till kassan).